Taustaa

avro Höyryllä Heinolaan 

Höyryllä Heinolaan järjestää yhteistyössä Lahden rautatieharrastajat Topparoikka ry:n ja eri liikennöitsijöiden kanssa nostalgiajunamatkoja pääasiassa Lahden ja Heinolan välisellä rataosalla. Junia on järjestetty eri yhteistyötahojen kanssa kymmenen vuotta!
Heinolaan suuntautuvista ajoista on muodostunut tapahtumakokonaisuus: esimerkiksi asemilla on järjestetty erilaista ohjelmaa, markkinoista asematapahtumiin.

swf video Huom! Höyryllä Heinolaan ei ole omaa kalustoa. untuk cinta hafiz adira Tilausjuniin, yleisesti liikennöintiin sekä vetureihin ja muuhun kalustoon liittyvät  liittyvät kysymykset kannattaa suunnata suoraan kulloisellekin liikennöitsijälle. 

Tietoja ajoista

Lahden seudulla ajetaan pääasiassa kahden liikennöitsijän toimesta. Junien pysähdyspaikatkin ovat vakiintuneet.
> Katso lisätietoja kohdasta Liikennöinti

Lahdesta ajot suuntautuvat pääasiassa Heinolaan ja Loviisaan. Mahdollista on ajaa myös kaupungin sisäisellä Mukkulan ”ympyräradalla” Niemen kaupunginosaan.
> Katso lisää Rataosuudet

Jos ennen matkaa herää kysymyksiä, kannattaa ensi katso ”Usein kysytyt kysymykset”. Samalta sivulta löytyvät yhteystiedot.
Lahden seudun ajoista tiedotetaan näillä nettisivuilla ja Höyryllä Heinolaan Facebook-sivulla sekä liikennöitsijöiden omilla nettisivuilla.
> Katso lisää UKK ja yhteystiedot
Junia tai yksittäisiä vaunuja voi tilata omaan käyttöön. Kysy lisää tilausjunista.

Museojunat ovat talkootyön voimannäyte, sillä kaikki työ junien eteen tehdään vapaaehtoisvoimin.

Lämpimästi tervetuloa matkalle entisajan hengessä!

Kuvia ja videoita

Höyryllä Heinolaan ottaa mielellään vastaan kuvia, joita voidaan jatkossa hyödyntää höyryjunamarkkinoinnissa, esitteissä, nettisivuilla, julisteissa yms > hoyryllaheinolaan[at]gmail.com

Kun jokin askarruttaa, lue ensin UKK.